Monday, January 24, 2011

tagged "5 jawapan untuk semua"

syarat adalah semua soalan kena ader 5 jawapan.

tengah pikir2 nk update blog tp x tau nk tulis n ckp pasal ape,so ngah wat blogwalking tibak jah ader terbaca yg entry yg disuruh tok jwab tag.dah ditagged oleh SAPIKAH SAIR.mari mula sesi jawab soalan,rsenye soalan tuh mudah,x de la susah mn. 1 2 3 mula!!!

5 NAMA SAMARAN

keluarga dan ader certain kawan pggil aku ana.ader segelintir lagi kawan pggil aku pan,nie refer pd kawan2 high school.kadang-kadang abah bhasa kn diri aku adeq ana kat abang-abang aku sbb aku bongsu kn. anak-anak buah pulak pggil aku acu sbb mak cik pling bungsu dan cntek *hehehe nk jgk niee.dan sekarang ader gelaran bru tok baby syue *kawan yg br bersalin ialah mommy na.tp maseh dlm pemilihan nme gelaran sbb rse nye bunyi aunty na pon cumel gak knn..so mari vote,mommy na ke aunty na???

5 TARIKH PENTING

tarikh penting besday aku!yg laen x sure ape yg penting.mungkin tarikh kuar result spm,tarikh dapat tawaran ukm,then becoming tarikh penting, tarikh kne melamar,nikah dan sanding.dan tarikh melahirkan baby mungkin..*wink wink

5 PERKARA SAYA BUAT SEMALAM

pergi kelas dari 8 pg smpai 7 ptg, blik kelas gosip ngan ikin, drive maria untuk pulangkn kepada owner,drive sampai seksyen 7 untuk ke SHARIFAH, last sekali makan nc arab kambing yg sungguh umph dan air ros merah memikat hati.mmg umppphhh segar dan grrrrr..

ros merah pemikat hati.

5 PERKARA BUAT ANDA GEMBIRA

bila dpt duit n duit tuh ader pruntukkan untuk soping dan melahar, kedua bila dpt bf cina look,ketiga bila dapat binatang 4 tayar yg buleh gerak ke mn2 untuk melahar,keempat tuh bila bermse kawan2 melahar dan berjalan2 cr mkanan dan makan tanpa henti,kelima ialah bila dpt tidur tanpa gangguan emosi,mimpi dan gangguan phone call.

5 SEBAB JAWAB SOALAN-SOALAN NIH

sbb tagged nie x susah tok dijawab,kedua sbb ditag oleh kawan secourse nie, ketiga sbb sje je nk menaip tok mengasah skill menaip blik tok penulisan thesis nnt,keempat jawab tagged dpt menambahkan jumlah post entry kat blog usang nie dan kelima sbb nk share 5 jawapan tok setiap soalan nie.

5 KAWAN UTK DI TAG

nie yg x suka nie,knape mesti 5 jeh,aku nk tag semua org yg lalu kat sini,ayoo korang dah bce nie korang kne jawab gak.

6 comments:

aLya said...

nak mommy na. baru stylo. lau auntie na cam da common sangat..ngeh...ngeh

anna said...

tengs alya for the vote..tp lbih ske aunty na,but most of friends prefer to mommy na..so i pck mommy na...tq frensss

azian azman said...

i prefer mak cik na..hye mak cik na!:)

anna said...

yan...ala bru nk glamour nie..dah caras suh jd mak cik jeh..hahahaha..x mo,nk mommy na gak

misswe3tlady_90 said...

paling x tahan soklan 5 perkara wat anda gembira...
semua jawapan ko nak melahar je kan...
hahaha~

anna said...

kannnn..aku pon baru perasan wei..semua jawapan melahar jeh..haishhhhh