Tuesday, January 18, 2011

inspirasi:gaya ini yang sy mahu.









aku kagum dengan perempuan yang berani berfesyen.
berfesyen tuh interm pemilihan warna,era pakaian dan kombinasi pakaian.
nak2 lagi yg berfesyen itu wanita berhijab muslimah.
lagi la suka melampau2.
mungkin ada golongan akan ckp mereka ini pelik dan fesyen mereka ntah pape.
tp aku tetap suka,sbb x semua org berani untuk berpakaian mcm tuh
x semua org berani untuk memilih warna seperti meraka.
nnt post yg akan dtg, aku try tunjuk fesyen2 mereka2 itu ye.
dan hari ini aku cme tunjukkan antara fesyen yg aku terinspirasi
mungkin untuk berpakaian seperti itu aku blom cukup berani.
tp aku terinspirasi untuk berfesyen seperti mereka.
sekian.

6 comments:

suhaily said...

wow! memang sangat berani. tapi sangat cantek kot girl ni pakai. sesuai ngan dia...huhu. boleh la nak ikut cara dia

anna said...

cntekkannnn..kne sgt berani bru leh pakai bju2 cm nie..nnt ana try masukkan lak kalo fesyen cm nie tp berhijab..seis menarikkk..

Shaofie said...

ko boleh ana. ko kuruss. cuba lah buat. aku yakin ko lagi berketrampilan lepas ni. jgn lepaskan peluang. style your hijab. asalkan tak memudaratkan dalam islam sudah la.

anna said...

sopie kalo nk pakai high waist nie x mmpu uolss..perot mn nk sorok..
nk sgt style fesyen cm nie..tp tula x de keberanian la..

Atikah said...

cepat ana.. pakai skirt! hehee :P

anna said...

aaaaaaaaaaaa....
x berani la tikah..kalo pakai skirt kne pakai heels bru nmpak cntek n sweet..slow2 nnt ader kebranian kte pakai ye..