Tuesday, December 21, 2010

bkn niat nk masuk pertandingan tp hanya jawab tag

Pelbagai jenis hijab ada dipasaran kini.
Tudung biasa, tudung bawal, tudung Ekin mahupun shawl pelbagai jenis.
Mahupun kaler, corak & bentuk juga sudah terkini.
Kemana sahaja boleh berhijab.
Hijab tidak menghalang, hijab tidak menyusahkan & hijab tidak merimaskan.
Kalau dipakai betul, pastinya tiada alasan!

Wahai wanita2 di luar sana,
Anda suka berhijab?
Jika ya, mari join contest ini.
Mana tahu tuah menjelma tiba.
RM 100 menjadi milik anda! :)


Syarat penting nak join!!

  1. gambar pakai tudung or hijab or shawl (purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PUN BOLEH
  2. make sure tutup aurat! (pakai tudung ikot cara islam yer !)
  3. bila ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut, takde nampak lengan, takder sendat2 sangat yer!
  4. kalau ada gambar yang tak tepati syariat, gua tak reject awal2 tapi gua nasihat dulu.. (kalau ade jugak markah kureng sket la yer?)

Selepas syarat di atas dipenuhi, buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE YOUR HIJAB, masukkan gambar di atas dalam entry anda, pastu linkkan gambar itu ke post ini ye..letak sekali syarat-syarat contest ni ye. ^^ [√]


2) letak banner (gambar) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo (nak resize banner pon boley) [√]


3) yang paling penting mestilah korang kena letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah itu kat dalam entry korang itu. ^^[√]






4) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer ) [√]
ofkus cm bese,semua org..sila la sudi kongsi cr pemakaian hijab korang..

5) dah siap itu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :) [√]


6) tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011 [√]
  • tarikh penyertaan: 22 disember 2010


7) ouh, kalau gambar berdua, bertiga bersepuluh pun takpe asalkan gambar korang kene ade! ^^ [√]


8) kalau baik hati alang-alang da join contest tu, tekan la butang follower itu. Hehee, (tiada paksaan) [√]


HADIAH LUMAYAN!
RM 100 & shawl sponsor by Ayunar.
Lagi banyak penyertaan lagi lumayan!


Done!
Hopfully menepati syarat2 yang dikemukakan.
(T________T)


Which 1 will you choose?
With or without hijab?
Think carefully!


Why we need hijab?
Because....

It says:
You cannot avoid them
But you can protect yourself
Your creator knows better your good wellness

~FIKIR BAIK2 APA YANG TERBAIK TENTANG DIRI ANDA!~

p/s:bkn nk msuk pertandingan tp sj je nk tunjukkn antara koleksi cr pemakaian tudung beza2 cara.

2 comments:

Rapunzil Özil said...

hahaha. sebijik2 dy copy paste. dgn gmbr2 lalat 2 skali! :P
btw, thanks. np xmo masuk? try je. ktepun sj gedik2 try. hihihi
*cantik2 shawl ana. kte xreti nak gne anak tudung syiria 2. sume melekat kt muka. huhu

anna said...

laaa..bkn ke sekali package??hahha
x mmpu ag la msuk2 pertandingan nie..hahah,,dulu ader try nk wat post pasal hijab tp asek tersangkut2 jeh,bersyukur dat tag nie..
shawl tu pon beli kat ayunar ader,kat edast pon ader..mmg melekat kat muka tp cm x kisah walopon muka nmpak bulat..ngeeee