Friday, July 16, 2010

tagged by noma

DITAGGED oleh miss norma, rakan dr zamn sekolah rendah ag..jengah la ke blog beliau..terharu gak dpt award..tq rakan..

1.apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu

pilih "full of emotion" sbagai header blog sbb blog nie penuh emosi..kalo bce older2 post mmg semua post tu dibuat smsa emosi sedang hangat membara menahan marah,tp skung nye post byk yg relax sbb byk post pasal mknn..hhehehe

2. apa nama url blog dan dari mana datang nya idea itu.

http://fullemotion89.blogspot.com/ nie la url nye..ade sangkut paut ngan header sbb x nk komersialkn nme sendiri untuk diletakkn kat url tu...sekian~~

3.apa method dalam penulisan GadisKecoh.

sape gadihkecoh??cukup la ader kawan2 yg cukup kecoh nie..hahahha

4. pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

X PERNAH...sbb mmg dibuat tok penulisan dan mungkin ada yg sedang stalk sy..*konfident je kn* hahahahaha

5. pernah ahli keluarga anda baca blog ini?

x tau la..huhuuh

6. apa perasaan anda kalau ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain kata blog anda cantik?

lantak la org nk ckp ape..yg penting diri sendiri skung..kalo nk bce,bce la,,nk komen,komen je la..kalo x ske,keep ur ass out from my blog..sorry..

7. bila blog anda diberanakkan.

x igt la..sori blog mummy x igt la..hahhaha.rse aroung mse 1st year..usia mungkin da about 3 year...

8. siapa org pertama yang tahu anda ada blog?

miss ex rumey sye kot..sbb die rumet sy mse sye 1st year..hahhahaha..pastu beritahu mr ex..then x tau la kalo die bce ag ke x my blog nie..huhuhu

9. apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?

skung zaman u la.hmm terharu la kot sbb diorg bce blog sy..then mereka mesti tnye "nape post kau cm beremosi???"..n "sedapnye post tentang mknn kau"

10. 5org yang bakal di tag.

x nk tag 5 org jeh,nk tag semua org yg singgah ke blog nie..SEMUA!!

3 comments:

affizza said...

"x nk tag 5 org jeh,nk tag semua org yg singgah ke blog nie..SEMUA!!"

Alamak! Dah tersinggah. maknanya? Kena jawablah tag ni? hihi. ok cik anna, sy akan jwb.. :)

anna the orange....... said...

dat sila!!!!!!!!!!!
wajib jwab!!!!
anugerah ini utk anda!!!!

affizza said...

tengkiu dear! dh jawab dah. then, ini balasannya..hihi

http://mutiarawarnasari.blogspot.com/2010/07/tag-again.html