Sunday, May 23, 2010

penagih dadah


skung aku ibarat kn cinta cm dadah ok!!
cinta=dadah ader persamaan
cinta tu saket
dadah tu khayal
sekali amek mereka akan memberikan kesan
kesan negetif
dadah sekali amek akan hayal
ble da addict,kte akan mintak lebih
sme mcm cinta..
mse mula bercinta kte rse seronok,instead sgt2 hepi
tp ble kte da addict kte jgk akan meminta lebih..
ble seorang penagih dadah ditangkap n di masukkan ke pusat sentri
penagih dadah akan diberitahu utk melupakn dadah,
tp ru hanya bg mse yg kejap..mungkin setahun mungkin bertaun2..tp bkn selamanye.
sye yakin ngan itu!!!
mcm cinta,ble da putus bagai nk gila la kejap..
ble ader sokongan n nasihat kawan2 yg hari2 berbuih2 mulut tuk menasihatkan
kte akan ok,tp ok sekejap je la..
pas satu tempoh kte akan gila blik sbb kte x leh lupekn nye..
kte x leh lupekn nye sbb kte x cbe memaafkan diri kte sendiri..
orang sekeliling sgt penting utk memberi kesan kepada si penagih dadah,
same goes to penagih cinta..
penagih dadah jgk kurus=penagih cinta jgk kurus
sbb penagih cinta x selera nk makan..
hahahahah...

jgn jd kn diri anda seperti di atas,jgn rse ape yg sye rse skung...
its really hurt...seriously!!!!!




p/s: saya x harap awak2 semua yg bce blog saya,kalo post yg sya buat mengundang rse tak puas ati or wat anda x ske,,anda leh klik pangkah tok blog saya,kalo rse ingin meluahkan rse x puas ati tu sila la tgglkan comment kat kotak bawah tu,kepada sape yg knal saya leh teros hubungi kat no hp sya..ok??



2 comments:

Zulfahmi Abidin said...

dan macam biase fahmie ckp kat penagih dadah tuh...bodoh sebab amek dadah. Macam doctor pon bagi dadah.ade dos yg dibenar kan..ikut jer la.tp bile da baik kn tek perlu ubat dadah tuh lagi. so nk amek dadah boleh.tp agak2 la amek dadah k. Fahmie ckp nie sbgai kawan. bile kate bodoh tuh bukan maknenyer kamu bodoh.tp nk kamu gune pale otak tuh.awk pandai.umo baru 21. kejadian baru kali ke 2. dari pada awk tulis panjang2 kt blog nie.baik awk tulis msg or text kt some1 yang baru awk kenal.lagi bgus.sekurang2 nyer awk dapat lupekn dadah awk tuh.okey.mane tawu boleh dapat dadah baru pulak. So, last word dari fahmie.selamat menghisap dadah.

anna the orange....... said...

awak ader kawan nsem x yg leh org knal??
pek kne sebijik bodo tp tu la..haish..dadah mmg x leh nk di amek la,,kalo benar jodoh tu ngan org laen,biar la die jumpe ibu teros n masuk meminang..bule cm tu???tp skung i know who is really my dadah,its my mom n my dad...eeeeee..