Sunday, March 20, 2011

bila outfit dinner marine sme dengan dinner kolej.


selesai dah dinner terakhir abadi sebagai 'aminian'. gambar byk giler diambik tok tambah kenangan dan tambah kenalan. sayang uolsss!!suka giler sbb dapat gambar dengan wanita2 cantekss.mereka cntek,gorgeous dan extravagant friendsss.

ekin gorgeous+ana+dayah canteks

ekin so0 gorgeous wIth her BIG BEE on her head.

junior+senior=great relationship!
see his green flat shoes,like it muchos!
*serious im dat short,dah pakai heels tggi kot*

after dinner activities: karoking with the boyss.
boys karoking *sumbang* and girls camhoring much.

melimpahkan suara off pitch tp ader diorang kisah.HAHA!

girlsssssss.susah saket bersme!!

nota kaki: kalo perasan my outfit untuk dinner amin sme tok dinner marine,sme sebijik dengan accessory ag.so do i care!jimat uolss x yah beli,recycle sudeh.vintage combination+selendang habut.thats me!!

4 comments:

ka said...

ana.. kenapa kte nmpk gmba karok tu.. yg baju biru tu mcm xde kepala.. huhu

anna said...

nme dia nizam,dia x ske amek gmbar kot,so mse dayah amek gmbar tuh dia terkelupkan kepala dia msuk dalam leher cm kura-kura..tp ana yakin dia ader kepala,itu paling sure..jhn wisau tikah!

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

cantek~

anna said...

auwwww...kakak aku puji aku...auwwwwwwwww nk bangga smpai esk laaaa..HAHA!!
muchos gracias!!!love uuuuuuu..