Thursday, September 23, 2010

impian dari dulu nk buat

cerita yang bakal ditulis nie gedik sikit,kalo rse x nk bce or geli jgn terus kn,tkot nnti muntah, INI SERIUS!!

1. dari darjah 6 aku terfikir kn benda nie,iaitu nk pilih one person pastu bawak masuk lab,then mau bedah manusia dengan harapan manusia tuh x mati sebab aku nak suruh dia makan something then nk tgk proses yg mcm kita belaja bio kat sekolah tuh. kalo x silap pencernaan. nk sgt buktikan yang ape yg kita belaja tuh mmg jd..tp kawan2 kata impian ini x kn menjadi malah MUSTAHIL.ok noktah.sila la ckp aku gila.


x cukup bijak la nk jd dr. x pe,insyaALLAH jd dr ikan..

2. impian ke.2 nie cm benda yg romentik sikit.so ini rahsia.


aku sgt suka bulan.

3. impian nie baru dicipta sejak kapel dulu but then x sempat sbb dah clash..haish..tp x pe la,impian nie mungkin akan dpt dilaksanakan utk my next coming prince charming,ada ke?hehehhe..we don't know kn what would happen next.berdoa je la.ok sambung dengan impian nie iaitu nk sgt sokong dia bersukan means x kisah he play any sport pon mcm cth nye futsal ke,olahraga ke,x kisah la,anything.aku juz nak duduk tepi pegang tuala n air mineral jeh smbil kipas2 diri,panas kn.pastu nk duduk diam2 jeh n tgk.sweet x aku??hehehe..


lebih kurang cm nie la tp cm ag sopan dan sweet


4 comments:

misswe3tlady_90 said...

boleh tahan sweet gak ko nih ana...
hehehe....

affizza said...

hahahaha. impian yg pertama 2 paling kte ingat sbb dulu tyme mtrik ana sll ckp nk bedah manusia & nak tgk proses yg jd dlm bdn. hahaha. tp mustahilkan. takpelah. mimpipun dah ok!! :)

aLya said...

nk gak join impian last 2..hehehe
nnt kite servey pkwe baru ea..hahaha
pastu tggu tepi pdang..hikhik

anna the orange....... said...

ika:sweet n romentik knnnnn...tau dah..tq..hahahha

dat:tq sbb ugt ag dat.mustahil kn..tp dat nk x jd ana punya sample...hikhikhik..*gurau jeh

alya: dulu pon pnah terpk nk wat,tp x sempat lak,,hehhe..mari!!!!!!! kte teros je la duk tepi padang,then pgg towel n botol air..mn tau ader yg amek kat kte keh..hehehhehe..
he will come to mama bebeh..