Tuesday, March 30, 2010

tips nk pikat pompuan..

  • Puji penampilan nya. Puji lah apa-apa yg memang nampak cantik walaupun tak la cantik sangat. Tapi sedap la mata memandang. Just to create the atmosphere needed. Kalau rasa diri hipokrit, puji la yg memang betul-betul cantik. Senyuman ? Muka ? Pandai-pandai korang ler.

  • Minta pendapat si dia. Ini akan membangkitkan perasaan terharu sebab sang lelaki menghargai pendapat nya. Plus, menunjukkan sikap si teruna yg tidak mengenepikan orang lain. Tapi jangan pulak tanya soalan yg bodoh yg nampak sangat buat-buat tak tau. Lagi baik kalau soalan tu bukan end question. Soalan yg boleh dipanjangkan.

  • Puji sikap si dia yg positif. Bukan setakat puji muka, body atau apa-apa yg fizikal. Tapi puji jugak kelebihan yg positif si dia miliki. cewah. haha. Ini akan membuat kan si dia berasa selesa dan gumbira.

  • Buka kan pintu untuk si dia. Serious? yaaa. Serious. Inilah namanya gentleman. Haha

  • Tanyakan soalan. Ni macam nak bukak cerita laaa. Tapi tanya soalan yg dia selesa. (basic kot benda ni. Takkan tak tau?) Kalau dia seorang yg minat main DOTA, cerita pasal DOTA dengan dia.

  • Berkawan dengan kawan-kawan si dia. Walaupun baru dalam proses meng usha, kadang-kadang perempuan mengamati jugak potensi si teruna untuk jadi pasangan dia. So, mingle lah with her friends tapi jangan pulak p ngorat member-member dia. haha


selamat mempraktikan....





sumber: http://www.ikanstim.com/2010/03/tips-memikat-wanita-u.html#more

6 comments:

Zulfahmi Abidin said...

ish kamu nie..terasa fahmie.smua criteria di atas smua ade pada fahmie.bgus jgk fahmie nie kn.so agak2 bile kite leh bersama..hehe

anna the orange....... said...

hahahahha...
bgos la ader ciri2 diatas..
ape ag praktikan skung...
hehehehhe...

ika honey bunny said...

tips pikat laki tade ke? hheheh

Zulfahmi Abidin said...

mane leh practical kn kt cnie....nie dunia penulisan jer lah..hehe

anna the orange....... said...

t aku cr ea tips tok pikat lelaki..tkot dow,skung laki ensem da byk jd gay..syg ensem2 gay...:P

fahmi:start dgn penulisan dulu,da msok exam bru la kte wat amali ke,x pon kte wat latihan ilmiah,,,:P

Zulfahmi Abidin said...

alamak..insaf fahmie mcm nie...tunggu panggilan seru jer lah...malas nk pk pasal nie.adeh..hehe